Integritetspolicy

Företaget är angeläget om att skydda din integritet. I denna integritetspolicy redogörs för hur Företaget samlar in och använder dina personuppgifter. I den redogörs också för vilka rättigheter du har gentemot oss och hur du utövar dem. Du kan alltid kontakta oss när det gäller integritetsfrågor och uppgiftsskydd, genom att skicka ett mejl till Företaget.

Genom att använda företagets tjänster samtycker du till vår integritetspolicy och till att vi bearbetar dina uppgifter. Du samtycker också till att företaget använder elektroniska och postala kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser igenom och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster eller köper våra varor.

För att tillhandahålla våra tjänster och leverera våra varor behöver vi bearbeta dina personuppgifter enligt nedanstående redogörelse. Det gör vi med yttersta omsorg.

Vilka uppgifter samlar vi in?

Uppgifter du lämnar till oss. Du kan direkt eller indirekt lämna information till oss om dig själv på en mängd olika sätt, som exempelvis när du gör en beställning på vår webbplats, kontaktar oss, använder vår kundportal eller någon annan av företagets tjänster där du lämnar personuppgifter. Det kan röra sig om:

De uppgifter du lämnar till oss krävs, liksom uppgifterna om varor/tjänster och din finansiella information, i allmänhet för att ingå ett avtalsförhållande med oss, medan de övriga uppgifter vi samlar in i allmänhet krävs av andra skäl, enligt nedan.

Vad gör vi med dina uppgifter?

Tillhandahåller, bedriver och förbättrar våra tjänster och varor. Alla uppgifter används för att tillhandahålla, bedriva och förbättra företagets varor och tjänster. Företaget bearbetar personuppgifter i nedanstående syften och på följande rättsliga grunder:

Bearbetningens syfte Rättslig grund för bearbetningen (Varför bearbetning av data är nödvändig) Automatiskt beslut (J/N)
För att bekräfta din identitet och verifiera dina person- och kontaktuppgifter. Fullgöra våra avtalsenliga åligganden gentemot dig J
För kundanalys, administrera företagets tjänster som tillhandahålls, samt för intern verksamhet som felsökning, dataanalys, utprovning, undersökning och i statistiksyfte. Fullgöra våra avtalsenliga åligganden gentemot dig och uppnå legitima intressen J
För att säkerställa att innehåll presenteras på för dig och för din enhet effektivast möjliga sätt. Fullgöra våra avtalsenliga åligganden gentemot dig J
För att förhindra missbruk av företagets tjänster, som en del av våra ansträngningar för att hålla våra tjänster säkra och trygga. Fullgöra våra avtalsenliga åligganden gentemot dig och respektera gällande rätt J
För att utföra riskanalys, förhindra bedrägeri och riskhantering. Respektera gällande rätt och uppnå legitima intressen J
För att förbättra våra tjänster och varor och i allmänna affärsutvecklingssyften, begränsa bedrägerier till ett minimum, utveckla nya produkter och funktioner och utforska nya affärsmöjligheter. Uppnå legitima intressen N
För att respektera gällande rätt, som bokföringslagstiftning. Respektera gällande rätt N

Kommunikation med dig

Företaget kan även använda dina uppgifter för att förmedla relevant information som rör använda eller liknande produkter och genomföra kundnöjdhetsenkäter avseende våra tjänster och varor (t.ex. sedan du har kontaktat företagets kundtjänst), via elektroniska och postala kommunikationskanaler eller per telefon. Skicka ett mejl till Företaget om du inte vill få sådan kommunikation.

Med vem kan vi dela dina uppgifter?

Vi kan överföra dina uppgifter eller dela dem med varje entitet som ingår i WebSeacom AB, enligt nedan. Vi vidtar varje rimlig, legal, teknisk och organisatorisk åtgärd för att säkerställa att dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt och med relevant grad av skydd när de överförs till eller delas med sådan utvald tredje man.

Leverantörer av betalningstjänster

Företaget kan om så krävs för betalningstjänsten dela med sig av dina personuppgifter till leverantörer av betalningstjänster, logistikpartner och leverantörer av marknadskommunikation inklusive sociala medier. Personuppgifter som delas med leverantörer av betalningstjänster kommer att vara underkastade leverantörens av betalningstjänster integritetspolicy och praxis.

Myndigheter

Företaget kan röja erforderliga uppgifter för myndigheter som polis, skatteorgan och andra myndigheter, om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du samtyckt till det.

Vad gör vi INTE med dina uppgifter?

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje man.

Var sparar vi dina personuppgifter?

Vi eftersträvar alltid att bearbeta dina uppgifter inom EU/EES. Uppgifterna kan emellertid i vissa fall överföras till och bearbetas någon annanstans än inom EU/EES, av något företag som ingår i Webseacom AB eller av en leverantör eller underentreprenör. Eftersom företaget är fast beslutet att alltid skydda dina uppgifter, vidtar vi varje rimlig, legal, teknisk och organisatorisk åtgärd för att säkerställa att dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt och med relevant grad av skydd, jämfört och i linje med åtminstone den grad av skydd som erbjuds inom EU/EES.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar bara dina personuppgifter så länge som krävs för att uppfylla våra avtalsenliga skyldigheter gentemot dig och som krävs enligt lag. För det fall vi sparar dina uppgifter för annat syfte än våra avtalsenliga åligganden, som t.ex. för bokföring, sparar vi uppgifterna endast så länge som krävs och/eller erfordras enligt lag för respektive ändamål.

Din rätt till åtkomst, rättelse och radering.

Vad gäller i fråga om cookies och annan liknande teknik för spårning?

På Skodaklubben.com använder vi cookies för att mäta, testa, anpassa och underlätta användningen av vår hemsida. Cookies ger oss en förståelse för hur webbtjänsten används så att du kan få den bästa möjliga upplevelsen. Vi använder också sessionscookies, sessionscookies samlar ingen personlig information från dig och försvinner så fort du stänger ner din webbläsare.

Data som vi samlar in är bland annat:

Att inaktivera cookies i din webbläsare tar bara någon minut. Här nedan finns länkar till guider för de vanligaste webbläsarna:

Skodaklubben.com tillåter även tredjepartscookies så som Googles annonsnätverk och affiliate nätverk. Dessa används främst för följande ändamål:

Tredjepartscookies sätts av tredje part och används av dem, för mer information om deras cookieanvändning hänvisas till respektive bolags cookiepolicy.

Genom att använda Skodaklubben.com samtycker du till att ta emot cookies från vår webbplats. Du kan när som helst radera specifika cookies eller inaktivera möjligheten att Skodaklubben.com sparar cookies i din webbläsare.